Sonos Move 2 aanbieding

Ben je op zoek naar een Sonos Move 2 aanbieding? We hebben de beste prijs van dit moment voor je opgezocht.

Kenmerken Sonos Move 2

Hoogte241 mm
Breedte160 mm
Diepte127 mm
Gewicht3 kg
KleurenZwart, wit en groen
Waterdicht IP56-certificering
Bediening via mobiele app Ja
SpraakbesturingJa
Streaming optiesSpotify connect | Airplay 2
Muur montageNee
Sonos Move 2 aanbieding

Sonos Move 2

De Sonos Move 2 is nu de krachtigste draagbare speaker voor binnen én buitengebruik en is een vernieuwing van het oude model, de Sonos Move. Dit nieuwste model is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en zal later ook in de kleur groen aangeboden worden.

Sonos Move 2 aanbieding kopen?

De Sonos Move 2 is natuurlijk net nieuw, maar waar kun je deze Sonos Move 2 aanbieding het best kopen? We vergelijken prijzen bij verschillende aanbieders zodat jij altijd de laagste prijs kunt kiezen.

Geluidskwaliteit

Waar de Sonos Move nog een enkele tweeter heeft beschikt de Sonos Move 2 over een dubbele tweeter. Hierdoor kun je genieten van hi-fi stereo geluid die door het linker- en rechterkanaal doorklinken. De nauwkeurig afgestelde subwoofer bevindt zich in een gesloten behuizing en wordt aangestuurd door geavanceerde digitale signaalverwerking. Hierdoor is de bass helder, diep en dynamisch.

Automatische Trueplay-tuning

Door de automatische Trueplay-tuning kan de Sonos Move 2 met zijn microfoons de omgeving analyseren en het geluid optimaliseren. Hierdoor is het geluid altijd goed afgestemd en kun je waar je ook bent genieten van hoge geluidskwaliteit.

Verbindingsopties

De Sonos Move 2 heeft veel verbindingsopties:

  • Wifi – stream audio in de hoogste kwaliteit zonder onderbrekenden van telefoontjes of notificaties.
  • Bluetooth – altijd verbonden blijven met bluetooth, gemakkelijk te koppelen waardoor jij, vrienden of je familie rechtstreeks vanaf een bluetooth-apparaat kunnen streamen.
  • Lijningang – met een aux-kabel en sonos-lijningangsadapter kun je de Sonos Move 2 gemakkelijk verbinden aan een platenspeler, computer of andere geluidsbronnen.

Langere batterijduur en supercharged opladen

De Sonos Move 2 heeft een batterijduur van 24 uur afspeeltijd waardoor deze twee keer zo lang meegat dan de vorige generatie. Met de draadloze oplaadring kun je de batterij een boost geven deze simpelweg op de laadring te plaatsen. Deze adapter kan worden losgekoppeld zodat je de Super Move 2 makkelijk overal kunt neerzetten.

Zuinig

De Sonos Move 2 is 30% energiezuiniger en vermindert het stroomverbruik in de stand-by modus met een derde, is geproduceerd van gerecyclede kunststof en zit in een 100% recyclebare verpakkingen.

Scroll naar boven